Opinie

8,2
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,9
Komfort
7,7
Lokalizacja obiektu
7,9
Udogodnienia
7,4
Personel
9,0
Stosunek jakości do ceny
8,3

Opinie

    Jarool
    pl

    Ocena

    9,6
    15 czerwca 2018
    Swietny na etap do Chorwacji
    Patrycja
    pl

    Ocena

    10
    10 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    TomaszSkoczylas
    pl

    Ocena

    8,3
    29 kwietnia 2018
    Brak podstawowych naczyń, typu kubek i szybka kawa, herbata.
    Życzliwość :) obsługa :) nocowaliśmy w drodze do Chorwacji, zdecydowanie polecamy.
    Piotr
    pl

    Ocena

    8,8
    9 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Pawel
    pl

    Ocena

    9,2
    28 września 2017

    Fajny nocleg w drodze do Chorwacji, szczególnie jak ktoś objeżdża słoweńską autostradę. Polecam.

    Dagmara
    pl

    Ocena

    9,6
    27 września 2017
    Mobile homes bardzo ergonomicznie zaprojektowany, b.czyste. W 32m2 2 sypialnie z 2 łazienkami, salonik z kuchnią na 4 osoby, lub większe na 8 osób . Ręczniki i pościel ( po tygodniu sami pamiętają dostrczyć nowy zestaw) ,kuchnia w pełni wyposażona-ekseres do kawy,naczynia, garnki,patelnia . Trochę na minus plaża, ale my i tak pływaliśmy swoją lódką- mały porcik. Obok długa promenada do miasteczka Selce- plaża ładna z drobnymi kamykami , dalej piasek ( dla małych dzieci) oraz dużo restauracji, kafejek i dalej do większego Crikvenice-szpital, sklepy -Lidl i Spar.
    Krzysztof
    pl

    Ocena

    7,9
    26 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Ilona
    pl

    Ocena

    9,2
    26 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Anna
    pl

    Ocena

    9,2
    23 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    7,5
    20 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Aleksander
    pl

    Ocena

    7,9
    17 września 2017

    Ok Polecam

    Bodek74
    pl

    Ocena

    8,8
    15 września 2017

    w drodze po słońce (i z powrotem)

    Czysty, cichy i tani nocleg, idealny przystanek w dłuższej trasie. Miła obsługa. Automat z napojami.
    Mariola
    pl

    Ocena

    10
    12 września 2017

    Pobyt oceniam bardzo dobrze, polecam innym podróżującyjm tą trasą

    Nie mam uwag
    Super lokalizacja, zaciszne miejsce pozwalające na szybką regenerację. Z drugiej strony tylko 10 minut i znów byliśmy na autostradzie :)
    Łukasz
    pl

    Ocena

    8,3
    12 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marek
    pl

    Ocena

    8,3
    11 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Tomasz Nowakowski
    pl

    Ocena

    7,9
    7 września 2017
    Lokalizacja
    pl

    Ocena

    7,9
    5 września 2017
    Bez fajerwerków, ale jako nocleg na trasie, ok. Czysto, spokojnie, komunikatywna i sympatyczna właścicielka. Klima w pokojach. Żeton na kawe z automatu.
    Yarden Levi-Ellentuck
    il

    Ocena

    10
    23 września 2017
    No kitchen or any place to cook
    Sweet quiet place, helpfull staff
    Alberto from Italy
    it

    Ocena

    8,8
    21 września 2017
    A nice place to stop for a visit to Ptuj, just 5 minutes by car. Clean, nice, peaceful!
    ua

    Ocena

    8,3
    5 września 2017
    Bathroom is not in a room. Nearest restaurant is in 4km
    Clean. Fine place if you need to stay for a night during long trip
Ładowanie opinii